Llengües

  • Español
  • English
  • Valencià

Avis legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa:
Raó social: CRISTINA MARTIN TORRES
NIF: 29193385Z
Direcció: PERIODISTA BADIA, 1 46134 - FOIOS - VALENCIA
Teléfon: 960013436
Email: academiamartin@gmail.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Presentació i promoció dels serveis educatius.
El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: http://www.academiamartin.com/

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre CRISTINA MARTIN TORRES amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CRISTINA MARTIN TORRES o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CRISTINA MARTIN TORRES i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CRISTINA MARTIN TORRES.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

CRISTINA MARTIN TORRES es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris. CRISTINA MARTIN TORRES no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CRISTINA MARTIN TORRES. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de CRISTINA MARTIN TORRES té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.